20-30 ulike skruer og en meget lang bruksanvisning


De fleste kjenner seg kanskje igjen i det å skulle sette sammen et IKEA-møbel. 10-15 ulike deler, 20-30 ulike skruer og en meget lang bruksanvisning. I begynnelsen kan det være veldig forvirrende; bruksanvisningen er uten en eneste tekst, man følger kun bilder, noe som igjen krever veldig GODT beskrivende illustrasjoner. Etter å ha satt sammen flere IKEA-møbler  begynner man å komme litt inn i det. Og det fungerer forbausende bra. Det er faktisk litt moro. Som å sette sammen et puslespill.

Hvem er det som finner ut av hvordan delene skal settes sammen, det må nesten være ingeniører? Det er ganske så avansert og velfungerende. Kanskje jeg bare har vært heldig og ikke opplevd noen manglende deler eller dårlig forklarte tegninger. Skjønt noen av tegningene krever en viss forståelse for logikk..

Etter å ha satt sammen møbler fra andre leverandører, synes jeg det er fortjent å si at IKEA absolutt skårer høyest på beskrivende illustrasjoner og gode sammenkoblinger. Til å være flatpakkede produkter du setter sammen selv hjemme. Hva synes du?

Skjermbilde av IKEA bruksanvisning

Skjermdump av IKEA bruksanvisning. Kilde: http://www.ikea.com

[KSS]

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s